Szerző: Czerovszki Zoltán 

DÁTUM: 2021-08-11  

Antikvár és használt könyvek széles választékával indítjuk meg webáruházunkat. A jelenleg negyvenezer kötetre rúgó kínáltunk felöleli a témakörök teljes spektrumát. Megtalálhatók köztük a gyerekkönyvektől, a regényeken, szórakoztató- és szakirodalmon át, a szakácskönyvig, ezotériáig minden kategória és még annál is több: antikvár, bibliofil könyvek, könyvrégiségek melyeket szeretettel ajánlunk a gyűjtők figyelmébe.

Célunk, hogy valahányszor oldalunkra látogat mindannyiszor kellemes meglepetést okozzunk napról napra bővülő kínálatunkkal. Választékunk havonta több ezer könyvvel gazdagodik, a pillanatnyilag nem kapható könyvekre előjegyzési lehetőséget biztosítunk, és azonnal értesítjük Önt, amint újra kapható és ami bármely pillanatban megtörténhet.

Munkánk legnagyobb sikere az elégedett vevő, ennek szellemében igyekszünk a szolíd árképzés mellett, naprakész lehetőségekkel gördülékeny vásárlást biztosítani. A rendeléseket évtizedes tapasztalatunkkal felvértezve, alapos gondossággal szolgáljuk ki. A legnagyobb futárcégekkel dolgozunk és az általuk nyújtott - a vevők által megszokott és megszeretett - átvételi pontok, automaták használatát is biztosítjuk és nem utolsó sorban ingyenes személyes átvételi ponttal is állunk a vásárlók rendelkezésére. Vevőink maguk választhatják ki hogy rendelésüket azonnal, bankkártyával, paypal-lal fizetik, esetleg a rendelést követően utalják, akár utánvétellel a rendelés kézhezvételekor fizetik készpénzzel vagy bankkártyával.

Oldalunk folyamatos tájékoztatást nyújt aktuális árveréseinkről és itt tájékozódhat szolgáltatásainkról, mely a könyv- és teljes hagyaték felvásárlásától, az árverezésen át, a lakásürítésig bezárólag nyújt teljes körű, egyszerű és gyors megoldásokat, ha eladni szeretne.

Cégünk a Ráday Antikvárium már több mint egy évtizede áll az eladók és a vevők szolgálatában. Vásárlóinkkal együtt érkeztünk el antikváriumunk új állomásához, ahová - köszönettel az eddigiekért – örömmel invitáljuk Önöket: tartsanak velünk!