Könyvek > Egészség, életmód > Betegségről mindenkinek

Betegség témájú könyvek

Betegségek - Könyv - Ráday Antikvárium

Ha betegségre utaló tüneteket tapasztalsz magadon vagy szeretteiden, elemi erejű késztetést érezhetsz, hogy minél hamarabb a lehető legtöbbet megtudj arról melyik az a betegség mely felbukkanó tüneteidet okozhatja és bár elkerülhetetlen hogy orvoshoz fordulj, bizonyos esetekben már azt megelőzően is tájékozódhatsz.

Ugyancsak hasznos segítséget jelenthetnek a különböző betegségekről született és arról részletes tájékoztatást nyújtó könyvek, a vérnyomás problémáktól az emésztési rendellenességeken át a cukorbetegségig. Orvosok által diagnosztizált betegség kezelésében, elengedhetetlen társaid lehetnek az erről szóló könyvek, melyeket szerzőik közérthető nyelven alapvető orvosi ismeretekkel sem rendelkező betegeknek szánnak.

Bár a betegségekről az orvosok, egészségügyi dolgozók felvilágosítást nyújtanak, sokszor kis kiadványokkal segítik a beteg tájékoztatását, ezek azonban sosem olyan mélységűek és szerteágazóak, mint amilyen egy a témában megjelent könyv lehet. 

Az adott betegségről szóló sok-sok információ, életviteli tanácsokkal, speciális étrendekkel segíthetik a mindennapjaidat a tüneteid enyhítésében, adott esetben a gyógyulásod folyamatában. Ezek a kiadványok nemcsak akkor lehetnek hasznosak ha Te magad küzdesz betegséggel, akkor is ha a környezetedben élők, családtagjaid kerülnek ebbe a helyzetbe.

A betegségről mindenkinek témakörébe sorolt könyvek nem az orvosi szakmának, hanem az érdeklődő, érintett nagyközönségnek szólnak.

Legnépszerűbb könyvek betegség témakörben

Keresés betegség kategóriában:

1–32 termék, összesen 94 db

Ha te is a könyvek szerelmese vagy, kövess minket Facebook oldalunkon!