Könyvek > Ezotéria > Asztrológia, horoszkóp

Asztrológia, horoszkóp témájú könyvek

Asztrológia, horoszkóp könyvek - Ráday Antikvárium

Az asztrológia évezredes hagyományokon alapuló, a csillagok pályájának megfigyelése és annak az életedre gyakorolt hatásával foglalkozó rendszer. Szakirodalma már az ókor óta jelen van az emberiség egyetemes műveltségében, korokon és kultúrákon keresztül egészen napjainkig. Az asztrológia kiinduló tézise Hermész Triszmegisztosz alaptétele „Ahogy fent, úgy lent…” a mikro- és a makrokozmosz strukturális azonossága. 

A horoszkóp az asztrológia által megfogalmazott elvekből alkalmazott számítások eredményeként elkészíthető vizuálisan megjelenített képlet - erre utal neve is horoszkóp = óra-kép - mely előre jelzi az ember életének megadott szakaszában várható eseményeket. Minél aprólékosabban készül el egy horoszkóp, az eredmény annál pontosabb.

Bár alkalmazása korunkban sokszor felületes, semmitmondó általánosságok megfogalmazásában merül ki, mégis elmondható, hogy az asztrológia magas szintű ismerete figyelemreméltó eredményeket hozhat, ha magas szintű ismeretekkel gyakorlod. Ehhez elkerülhetetlen szakirodalmának ismerete melyet az asztrológia, horoszkóp kategóriába gyűjtöttük össze.

Legnépszerűbb könyvek asztrológia, horoszkóp témakörben

Keresés asztrológia, horoszkóp kategóriában:

Mind a(z) 22 találat megjelenítve

Ha te is a könyvek szerelmese vagy, kövess minket Facebook oldalunkon!