Könyvek > Ezotéria > Meditáció, jóga

Meditáció, jóga témájú könyvek

Meditáció, jóga könyvek - Ráday Antikvárium

A meditáció az elcsendesülés, önmagadba fordulás tudománya, a tudatalatti állapotod tudatos megélése, nyugatias szóhasználattal relaxáció. Elmélyült állapotban transzba kerülhetsz, ahol a nyugalom olyan szintjét tapasztalhatod meg, mely éber állapotban nem elérhető.

A meditáció nem új keletű dolog, hagyományosan jelen van a keleti kultúrákban, de a világ más pontjain is, a 20. században a nyugati kultúrába is bekerült. Gyakorolhatod aktív vagy passzív formában is, a mentális és fizikai egészséged fenntartásához, vagy bármely pozitív célod eléréséhez. Számos módszertana létezik, ezeket ismerheted meg a meditáció, jóga témakörbe rendezett könyvekből.

A jóga a keleti bölcselet alapjain, az indiai vallási alapon nyugvó gondolkodásmódot és gyakorlati módszereket magába foglaló tan. 

Hagyományosan a karma és ezáltal az újjászületés körforgásából való megszabadulást célzó hinduista életvitel. A jóga mára széles körben, világszinten elterjedt, a 20. századtól Európában is nagy népszerűségnek örvend. A jóga sokféle ága elérhető Magyarországon is, kisebb-nagyobb közösségek, stúdiók, jógaközpontok működnek, ahol gyakorolhatod a testi és lelki egészséged megőrzésére és helyreállítására céljából. Szakirodalmát ebben a kategóriában találod.

Legnépszerűbb könyvek meditáció, jóga témakörben

Keresés meditáció, jóga kategóriában:

Ha te is a könyvek szerelmese vagy, kövess minket Facebook oldalunkon!