Könyvek > Gasztronómia > Általános szakácskönyvek
Általános szakácskönyvek
Az általános szakácskönyvek kategóriába azokat a könyveket rendeztük, melyekben a sütés-főzés elemeit átfogóan mutatják be szerzőik, nem csak egyes elemeit, mint a vegetáriánus ételkészítést, vagy nemzeti jellegű konyhákat, mint az olasz, esetleg a cukrászat receptjeit. Az általános szakácskönyvek a főzés minden elemét tartalmazzák, összefoglaló művek. Alapvető műveleteket ismertetnek, melyek az adott recept elkészítésén túl más ételeknél is segítségedre lehetnek, mint a sűrítési eljárások, a rántás, a habarás, gyúrt tészták készítése, levesbetétnek vagy köretnek. Taglalják az anyaghányadok, ízesítési módok törvényszerűségeit, csak néhányat említve a sok közül. Ilyen általános szakácskönyv példának okáért Horváth Ilona méltán népszerű, alapműve, mely bemutatja az ételkészítés folyamatát, az alapanyagok előkészítésétől, a konyhatechnológiai eljárásokat és a köretek, főételek és desszertek receptjeiből közöl egy csokorra valót. A szerzőnő nincs egyedül az általános szakácskönyv szerzők hosszú sorában, jobbnál-jobb könyvek születnek napjainkban is csupa hasznos tudnivalóval, melyek segítségedre lehetnek a konyhában.
Legnépszerűbb könyvek általános szakácskönyvek témakörben
1–32 termék, összesen 241 db
-
Liscsinszky Béla: Négy évszak ételei – Nyár az Aranysárkány vendéglőben
Ár: 350 Ft Kosárba teszem -
Berek János (Szerk.): A la carte Budapest
Ár: 500 Ft Kosárba teszem -
Frank Júlia: Nagy fritukönyv
Ár: 500 Ft Kosárba teszem -
Lejtényi Éva, Waldhauser György: Unokáinknak ajánljuk
Ár: 800 Ft Kosárba teszem -
Gergelyné Varga Edit: Egytálételek
Ár: 300 Ft Kosárba teszem -
Verő Juli: Országok – Ételek
Ár: 400 Ft Kosárba teszem -
Sabine Kieslich: Serpenyős ételek
Ár: 400 Ft Kosárba teszem -
Matolcsy Ildikó: Étkek, tippek, fortélyok
Ár: 400 Ft Kosárba teszem -
Frank Júlia: A te szakácskönyved!
Ár: 400 Ft Kosárba teszem -
Fokhagyma
Ár: 400 Ft Kosárba teszem -
Paradicsom
Ár: 600 Ft Kosárba teszem -
Lexáné Regéczi Márta: Gyümölcsételek
Ár: 500 Ft Kosárba teszem -
Kugler G[éza]: A legújabb és legteljesebb nagy házi cukrászat reprint
Ár: 1500 Ft Kosárba teszem -
Geneviéve Diego- Dortignac, Jean-Bernard Naudin, André Daguin: Toulouse-Lautrec
Ár: 1800 Ft Kosárba teszem -
Váncsa István szakácskönyve
Ár: 3200 Ft Kosárba teszem -
Balázs Katalin, Kiss János: A Biblia a helyes táplálkozásról
Ár: 1500 Ft Kosárba teszem -
Halmos Mónika, Korpádi Péter, : 1 millió menü / Előételek, főfogások, desszertek
Ár: 800 Ft Kosárba teszem -
Dr. Gion Béla: Katonaételek
Ár: 1500 Ft Kosárba teszem -
Jill Norman: Fűszerek nagy képeskönyve
Ár: 1000 Ft Kosárba teszem -
Doborján Károlyné: Ételeink szójával
Ár: 400 Ft Kosárba teszem -
Baján László: Főzzünk szóját!
Ár: 300 Ft Kosárba teszem -
Krumplis ételek
Ár: 500 Ft Kosárba teszem -
Pár Gyula, Orisko Ferenc: Magyaros ízek, hideg ételek
Ár: 500 Ft Kosárba teszem -
Berek János (Szerk.): Mesterszakácsok mesterművei
Ár: 500 Ft Kosárba teszem -
Bártfai László: A 100 legjobb mézes finomság
Ár: 450 Ft Kosárba teszem -
Juhász Gábor: Olasz konyha magyar módra
Ár: 400 Ft Kosárba teszem -
Dr. Pethő Mária: Az Alföld hagyományos ételei a HIR gyűjtemény alapján
Ár: 800 Ft Kosárba teszem -
Jane Lawson: Egy falat…Japán
Ár: 2000 Ft Kosárba teszem -
Benke László: Szent Jakab, Kisasszony és Szent Mihály hava / dedikált
Ár: 4500 Ft Kosárba teszem -
Beke Csilla: Burgonyaételek
Ár: 600 Ft Kosárba teszem -
Szabó Vilma: Vilma néni Krumplis receptjei
Ár: 450 Ft Kosárba teszem -
Receptre írva
Ár: 1600 Ft Kosárba teszem
Ha te is a könyvek szerelmese vagy, kövess minket Facebook oldalunkon!