Könyvek > Gasztronómia > Általános szakácskönyvek
Általános szakácskönyvek
Az általános szakácskönyvek kategóriába azokat a könyveket rendeztük, melyekben a sütés-főzés elemeit átfogóan mutatják be szerzőik, nem csak egyes elemeit, mint a vegetáriánus ételkészítést, vagy nemzeti jellegű konyhákat, mint az olasz, esetleg a cukrászat receptjeit. Az általános szakácskönyvek a főzés minden elemét tartalmazzák, összefoglaló művek. Alapvető műveleteket ismertetnek, melyek az adott recept elkészítésén túl más ételeknél is segítségedre lehetnek, mint a sűrítési eljárások, a rántás, a habarás, gyúrt tészták készítése, levesbetétnek vagy köretnek. Taglalják az anyaghányadok, ízesítési módok törvényszerűségeit, csak néhányat említve a sok közül. Ilyen általános szakácskönyv példának okáért Horváth Ilona méltán népszerű, alapműve, mely bemutatja az ételkészítés folyamatát, az alapanyagok előkészítésétől, a konyhatechnológiai eljárásokat és a köretek, főételek és desszertek receptjeiből közöl egy csokorra valót. A szerzőnő nincs egyedül az általános szakácskönyv szerzők hosszú sorában, jobbnál-jobb könyvek születnek napjainkban is csupa hasznos tudnivalóval, melyek segítségedre lehetnek a konyhában.
Legnépszerűbb könyvek általános szakácskönyvek témakörben
1–32 termék, összesen 303 db
-
Liscsinszky Béla: Négy évszak ételei – Nyár az Aranysárkány vendéglőben
Ár: 350 Ft Kosárba teszem -
Thurnay Béláné (szerk.): Tojás ételek
Ár: 750 Ft Kosárba teszem -
F. Nagy Angéla: Ínyencnaptár
Ár: 480 Ft Kosárba teszem -
Herbst Péterné Krausz Zorica: Magyarországi zsidó ételek
Ár: 800 Ft Kosárba teszem -
Pelle Józsefné: Főzőiskola
Ár: 890 Ft Kosárba teszem -
Thurnay Béláné: Nyárson sültek
Ár: 500 Ft Kosárba teszem -
Szakál László: Régi ünnepek a konyhában
Ár: 800 Ft Kosárba teszem -
Nagyanyáink receptjei
Ár: 750 Ft Kosárba teszem -
F. Nagy Angéla: Saláta ABC
Ár: 600 Ft Kosárba teszem -
Aladdin konyhája
Ár: 830 Ft Kosárba teszem -
104 híres magyar recept
Ár: 1500 Ft Kosárba teszem -
Liscsinszky Béla: Reform szakácskönyv
Ár: 800 Ft Kosárba teszem -
Régi és új ízek
Ár: 800 Ft Kosárba teszem -
Verő Juli: Hónapok, napok, ételek
Ár: 700 Ft Kosárba teszem -
Bajtala István: Római tál
Ár: 800 Ft Kosárba teszem -
Pelle Józsefné: Minerva nagy szakácskönyv
Ár: 3900 Ft Kosárba teszem -
Dr. Gion Béla: Katonaételek
Ár: 1200 Ft Kosárba teszem -
Berek János (Szerk.): A la carte Budapest
Ár: 500 Ft Kosárba teszem -
Frank Júlia: Nagy fritukönyv
Ár: 500 Ft Kosárba teszem -
Egészséges konyha
Ár: 1500 Ft Kosárba teszem -
Vizváry Mariska: Száz specialitás (reprint)
Ár: 1200 Ft Kosárba teszem -
Lévai Vera: Szakácskönyv ábécében
Ár: 550 Ft Kosárba teszem -
Lejtényi Éva, Waldhauser György: Régi idők receptjei / Nagyanyáink főzték
Ár: 800 Ft Kosárba teszem -
Csizmadia László (szerk.): Farsangi ételek
Ár: 500 Ft Kosárba teszem -
Verő Juli: Hónapok, napok, ételek
Ár: 800 Ft Kosárba teszem -
Décsi Ágnes, Szántó Péter: Kínai főzőiskola alapfokon
Ár: 500 Ft Kosárba teszem -
Az ördög étlapja / Irodalmi szakácskönyv
Ár: 1000 Ft Kosárba teszem -
Lejtényi Éva, Waldhauser György: Unokáinknak ajánljuk
Ár: 500 Ft Kosárba teszem -
L. Bobrov – L. Tyerehina: 500 recept burgonyával
Ár: 400 Ft Kosárba teszem -
Bőcs Attila: A természetes konyha ábécéje
Ár: 300 Ft Kosárba teszem -
Matolcsy Ildikó: Étkek, tippek, fortélyok
Ár: 400 Ft Kosárba teszem -
Lajos Mari, Hemző Károly: 99 körítés és főzelék 33 színes ételfotóval
Ár: 800 Ft Kosárba teszem
Ha te is a könyvek szerelmese vagy, kövess minket Facebook oldalunkon!