Könyvek > Gasztronómia > Grillezés
Grillezés témájú könyvek
A grillezés az ételkészítés egy speciális, a sugárzó hőt használó sütési eljárása. a gasztronómia kultúra méltán divatos eljárása, ahol nem csupán az ínycsiklandó végeredmény, de a grillezés, mint közösségi program is örömökkel kecsegtet.
Bár modern eszközökkel, már a konyhában is végezhető grillezés, hagyományosan azonban a szabad ég alatt folytatott ételkészítési eljárás, a kertedben, házad teraszán, a természetben is gyakorolható, nem ritkán szabadidős tevékenységként, társas összejöveteleken, melyek során a grillezés közös programmá alakul, barátaid, rokonaid, csapatépítő közösséged örömére. Az így elkészített ételek ízvilága markánsan elkülönül a mindennapos konyhai eszközökkel készülő ételektől, az elkészítés folyamata maga is élmény.
A szakácskönyvek ezen speciális fajtái a grillezés eszközeit, az ételek receptjeit, az elkészítés fortélyait, mesterfogásait ismertetik.
Legnépszerűbb könyvek grillezés témakörben
Mind a(z) 10 találat megjelenítve
-
Csizmadia László: Sütés-főzés a szabadban és a hétvégi házban
Ár: 790 Ft Kosárba teszem -
Víg Rózsi: Grill ABC
Ár: 750 Ft Kosárba teszem -
100 grill recept
Ár: 900 Ft Kosárba teszem -
Juhász Zsuzsanna: Grillkönyv éheseknek
Ár: 1300 Ft Kosárba teszem -
Lusztig Tamás, Széplaki Ferenc, Csigó László: Szabadtűzön
Ár: 1190 Ft Kosárba teszem -
Szabó Sándorné: Szabadtűzön
Ár: 600 Ft Kosárba teszem -
Hilaire Walden: A tökéletes barbecue
Ár: 600 Ft Kosárba teszem -
Dr. Oetker: Grillezés
Ár: 500 Ft Kosárba teszem -
Grillezéshez Recept
Ár: 400 Ft Kosárba teszem -
Kedvenc receptjeim grillen
Ár: 400 Ft Kosárba teszem
Ha te is a könyvek szerelmese vagy, kövess minket Facebook oldalunkon!