Könyvek > Gasztronómia > Sütemények, desszertek

Sütemények, desszertek témájú könyvek

Sütemények, desszertek - könyvek - Ráday Antikvárium

A sütemények, desszertek az ételsor koronaékszerei, az étkezés befejező, de egyben legélvezetesebb része. Lehet a teázás, kávézás kiegészítője, de fogyaszthatod magában is, ha mértékkel teszed a sütemények, desszertek egyedülálló kulináris örömöt jelentenek. 

Mivel fogyasztásuk elengedhető az étkezésből a sütemények készítésének receptjei kevésbé ismertek, annak ellenére hogy a cukrászat éppoly sokszínű, változatos formában jelenik meg mint bármely más ételfajta. Édes és sós tészták, torták, fagylaltok, pohárkrémek, sütemények, bonbonok, desszertek, a cukrászat felsorolhatatlanul sokféle csábítása, melyek elkészítésének bátran nekifoghatsz magad is. 

Nemzeti- és tájjelegű megjelenési formái a gasztronómia legmagasabb szintjét képviselik mindenütt, a sütemények, desszertek talán kevésbé részei a sütés-főzés hétköznapi értelemben vett gyakorlatának. Kár volna visszariadnod azonban, jelen kategóriában remek szakirodalom áll rendelkezésedre. Mesterszakácsok és cukrászok osztják meg veled tapasztalataikat, mutatnak fortélyokat, kínálnak recepteket, hogy kiteljesülhess az ételkészítés legédesebb válfajában, a sütemények, desszertek készítésének világában.

Legnépszerűbb könyvek sütemények, desszertek témakörben

Keresés sütemények, desszertek kategóriában:

1–32 termék, összesen 37 db

Ha te is a könyvek szerelmese vagy, kövess minket Facebook oldalunkon!