Könyvek > Hobbi, szabadidő > Barkácsolás

Barkácsolás témájú könyvek

Barkácsolás könyvek - Ráday Antikvárium

Előfordult már, hogy eltörött, vagy elromlott egy kisebb használati tárgy? Volt már, hogy eszedbe jutott, milyen jó volna egy kisebb bútordarab az előszobába? Érezted már úgy, hogy akár te is meg tudnád csinálni? Ha úgy döntesz belevágsz, hívj segítségül megfelelő barkácsolás könyvet mielőtt nekilátsz.

A barkácsolás olyan szabadidős tevékenységként végzett alkotó folyamat, mely során szakmai végzettség nélkül, háznál lévő eszközökkel készíthetsz, vagy javíthatsz meg bútorokat, használati- és lakberendezési tárgyakat, tulajdonképpen bármit.

Megfelelő eszközök birtokában végezheted otthon, esetenként erre létrejött közösségi műhelyekben, ahol az eszközök mellett még útmutatást is kapsz és elsajátíthatsz különböző kézműves technikákat.
A barkácsolás kategóriákban található könyvek különböző szakmák - fémműves, bőrműves, asztalos, festő - által alkalmazott alapvető eljárásokra tanítanak, bemutatják azok szerszámait és alapanyagait, forgatásuk nem csak ötleteket és inspirációt adnak, de megmutatják hogyan valósítsd meg azokat.

Legnépszerűbb könyvek barkácsolás témakörben

Keresés barkácsolás kategóriában:

Ha te is a könyvek szerelmese vagy, kövess minket Facebook oldalunkon!