Könyvek > Hobbi, szabadidő > Játék, kártyajáték

Játék, kártyajáték témájú könyvek

Játék, kártyajáték könyvek - Ráday Antikvárium

Gyerekkorban a játék a fejlődés elengedhetetlen eszköze, melynek segítségével tanulják a gyerekek a körülöttük lévő világot, fejlesztik készségeiket, képzelőerejüket, társas kapcsolataik kezelését. Felnőtt korban is fontos szerephez jut, a játék a szabadidő eltöltésének egyik legszórakoztatóbb módja, segíti a kikapcsolódást, örömet, vidámságot hoz az életedbe.

Létezik egyedül játszható és társasjáték, az egyedül játszható játék legyakoribb formái mára a számítógépes- és videójátékok, a közösen játsztható játék leggyakoribb fajtái a társasjátékok és a szerepjátékok. Szakirodalma jellemzően azoknak a játékoknak van, melyeket játékszerek nélkül játszanak, ennek legillusztrisabb változata a szerepjáték, mely maga is könyvtárnyi irodalommal dicsekedhet.

A társasjátékok közül a legismertebb a kártyajáték, bár létezik egyedül játszható változata, mint a passziánsz, de jellemzően közösségi formában gyakorolják. Az egyik népszerű kártyajáték, a bridzs több mint szórakoztató időtöltés, sportként is játszák. Ebben a témakörben ezekhez találsz részletes ismereteket.

Legnépszerűbb könyvek játék, kártyajáték témakörben

Keresés játék, kártyajáték kategóriában:

1–32 termék, összesen 68 db

Ha te is a könyvek szerelmese vagy, kövess minket Facebook oldalunkon!