Schwester Hedi Masafret: Egészség a jövőben (Reflexológia)

Előjegyezhető

A reflexológia (reflex-terápia) klasszikus alapművét veszi kezébe az érdeklődő olvasó vagy a gyógyulni vágyó beteg. Külön ajánlható a kiadvány az e témával foglalkozó tanfolyamok hallgatóinak, “tankönyvként”.
A reflexzónák olyan – az egész testen megtalálható – idegpontok, amelyek egy-egy távoli testrésszel vannak kapcsolatban. Kölcsönhatás áll fenn a szerv és reflexzónája között. Az e könyvben tárgyalt zónák nagy része azonban a lábfejen van. Ugyanis – természetellenes életmód következtében – a lábunk van a legjobban elhanyagolva és eltorzulva.
Az egész szervezet (szervek és izmok) valamennyi zavara vagy sérülése összefüggésbe hozható vérkeringési elégtelenségekkel. Rossz vérkeringésnél salakanyagok maradnak vissza és lerakodásokat képeznek. Ezek arányában a hozzájuk tartozó szervek vérellátottsága többé-kevésbé korlátozódik.
A reflexzónák masszírozásával javítjuk a bennük és így a hozzá tartozó szervben is a vérkeringést, jobb működésre késztetjük azt, ezzel elősegítjük a szervezet összehangoltabb működését.
A könyv a fentiek részletes tárgyalásán túl praktikus tanácsokkal is szolgál életvitelünk helyes alakításához.
ABC sorrendbe szedett útmutatót talál az olvasó – Milyen bajnál mit kell masszírozni? címmel – a könyv végén.
Ábrák és reflexzónatáblázatok egészítik ki az ismeretanyagot. Vizuálisan is megjelenítik a könyvben taglaltakat

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző