Lisa Helmanis: Tökéletes esküvő (#FK)

Ár: 800 Ft

Megvásárolható

Kategória:

Életed legboldogabb napjának kéne lennie, amikor örök hűséget fogadsz a kedvesednek, de a tervezés és szervezés annyi stresszel és problémával jár, hogy mire elérkezik a várva várt esemény, alig állsz a lábadon, és teljesen kimerültnek érzed magad.
Aztán ott van még egy csomó nehézség a lakodalmon… Hogyan akadályozd meg, hogy unokatestvéred teljesen elázzon az ingyen italoktól, és ebben az állapotban léggitározzon? Mit kezdj nagynénéddel és volt férjével akik újrajátsszák az évekkel ezelőtti keserű válásukat, amint te éppen az első szeletet vágod a tortából. Lisa Helmanis
Mindenki életében az egyik legfontosabb nap az, amikor kimondja a boldogító igent. De ahhoz, hogy az előkészületek és az esküvőd során jól érezd magad, sok kihívással kell szembenézned. A nagy napod tervezése könnyen napi nyolcórás elfoglaltsággá válhat. Ráadásul nagyon sok szempontot kell mérlegelned, és ettől könnyen összezavarodhatsz. Tehát mi az egyensúly megtartásának titka? Hogyan sikerülhet a megálmodott esküvőt megszervezned úgy, hogy közben mégis jól érezd magad? Nos, a titok a tervezésben és a megfelelő ütemezésben rejlik, és először is abban, hogy ne felejtsd el, miért is akartál voltaképpen férjhez menni vagy megnősülni. A Tökéletes esküvő 52 ötlettel szolgál arra, hogyan győzd le a kihívásokat, amelyekkel a nagy eseményre való készülődés során találkozol.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző

Fordító

Zsoldos Anita

Sorozat

52 Sláger ötlet

Kiadás éve

2007

Oldalszám

238