Bonatus: Anima astrologiae

Előjegyezhető

Guido Bonatti (latinosan Bonatus), a XII. század egyik leghíresebb, olasz horarymestere volt. E rövid, mégis magvas aforizmagyűjteménye a módszer legfontosabb tudnivalóit foglalja össze. A mű magyar fordítását az angol William Lilly (1602-1681), a tradicionális horary utolsó, egyben minden idők legnagyobb alakjának eredeti ajánlásával nyújtjuk át a téma iránt érdeklődő kedves hazai olvasóknak.
A kérdőasztrológia (horary), az eseményasztrológia és a választóasztrológia együttesével alkotott óraasztrológia ágaként, egy kérdésfeltevés időpontjára és földrajzi helyére felállított horoszkóp kifejtésével foglalkozó módszer. Függetlenül a kérdező születési horoszkópjától, önállóan kifejthető, rövid időn belül ellenőrizhető, korrekt válaszokat ad a legkülönfélébb kérdésekre. Teszi ezt minden előzetes várakozást felülmúlóan magas találati pontossággal, feltéve, hogy csak világosan és célirányosan megfogalmazott, konkrét dolgok, élethelyzetek, problémák esetén kér eligazítást az abban személyesen érintett és az igazságot őszintén tudni kívánó kérdező.
Azok számára, akik kedvet kapnak e veretes tudás elsajátítására, a svéd ITA (Institute of Traditional Astrology) 2003. októbere óta működő magyarországi tagozatának kétéves, távoktatásos rendszerben működő Tradicionális Kérdőasztrológusképző Tanfolyama biztosít továbbtanulási lehetőséget, ahol a végzett hallgatók nemzetközi diplomát kapnak. Részletek a kiadónál vagy az i.t.a.@freemail.hu címen.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző

Fordító

Dr. Tárnoki Gábor

Kiadás éve

2004

Oldalszám

130