Günther Sator: Feng shui – Harmóniában élni és lakni

Ár: 1000 Ft

Megvásárolható

Kategória:

Feltűnt már Önnek, hogy az egyik szobában jobban alszik, mint a másikban, vagy amióta másik íróasztalnál ül a munkahelyén, lényegesen hatékonyabban dolgozik? Ismeri azt a jelenséget, hogy a vendégek inkább egész éjszaka a konyhában ülnek, ahelyett hogy a sokkal elegánsabb nappaliban szórakoznának? Az ilyen helyzetek főként a helyiségek atmoszférájával, energiájával függnek össze. Ez dönti el, olyan hely-e a lakásunk, ahol tökéletesen jól érezzük magunkat, és naponta új energiával töltődünk fel. Az élet harmóniája szorosan összefügg ezzel a környezettel: még a siker vagy sikertelenség, az egészség vagy betegség, sőt a kapcsolatok boldogsága vagy kudarca is visszatükröződik a lakásunkban, házunkban vagy irodánkban. Ez a könyv megmutatja, hogyan veheti kézbe sorsát élettere tudatos kialakításával, és hogyan fordíthat néhány dolgot pozitív irányba az életében.
Az első fejezetben röviden ismertetem a legfontosabb tudnivalókat a feng shui tanainak eredetéről és elterjedéséről. A második fejezetben az eszközökről lesz szó: különböző módszereket ismerhet meg, hogyan fogjon hozzá lakáshelyzetének elemzéséhez és megváltoztatásához, és megtudhatja, milyen eszközökkel befolyásolhatja meghatározott befolyásolhatja meghatározott céllal élete bármely területét. A harmadik fejezetben több mint száz ötletet talál lakókörnyezetének megváltoztatására – a kerttől a nappalin át a kamráig -, hogy semmi se maradjon, ami jó közérzetének és boldogságának gátja lenne…
Feng shui tanácsadóként és tanfolyamvezetőként végzett munkámban különösen fontosnak tartom a feng shui megfelelő átültetését nyugati életstílusunkba. Hiszen ez az ősrégi kínai tudomány, amelyet sokan még mindig a babonák világába sorolnak, bizonyíthatóan életörömöt és harmóniát hoz a mindennapokba. Életkörülményeinknek megfelelően több-kevesebb lépést azonnal megtehetünk, így beépítve gondolkodásunk és életünk segítő részévé tehetjük. Mindenekelőtt pedig számos ötletet mutatok arra, milyen egyszerű eszközökkel – néha csak egy bútordarab áthelyezésével – javíthatja Ön is érezhetően a közérzetét.
Sok örömöt és sikert kívánok hozzá!

Günther Sator

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző

Fordító

Kovács Ágnes

Sorozat

Egészséges Életmód

Oldalszám

128