Rhonda Byrne: Az Erő

Ár: 1200 Ft

Megvásárolható

Kategória:

Arra születtél, hogy csodálatos életed legyen!
Könyvemben ehhez a káprázatos élethez vezető utat szeretném neked megmutatni. Rengeteg mindent meg kell értened önmagaddal és az életeddel kapcsolatban – és mindez jó. Sőt, több mint jó! Egyszerűen lenyűgöző!
Az élet sokkal egyszerűbb, mint gondoltad, és ahogy megérted, hogyan is működik, és mire képes a benned lakozó Erő, megtapasztalhatod a létezés varázsát a maga teljességében – és akkor valóban csodálatos életed lesz.
Most pedig kezdődjön a varázslat!

A világegyetem leghatalmasabb erejének kézikönyvét tartod a kezedben – Az erő segít, hogy mindent elérj, amit csak akarsz.
Az Erő nélkül meg sem születhettél volna. Az Erő nélkül egyetlen emberi lény sem élne a bolygón. Az Erő minden felfedezés, találmány és emberi teljesítmény forrása. A tökéletes egészség, a boldog kapcsolatok, az álomkarrier, az örömteli élet és a pénz, amelyre szükséged van, hogy elérj mindent, ami lenni akarsz, amit tenni akarsz, és amit a magadénak szeretnél tudni – mind Az Erőből fakad.
Álmaid élete mindig is sokkal közelebb volt hozzád, mint gondoltad, mert Az Erő – hogy megkapj minden jót az életben – benned lakik!
Bármit megteremthetsz, bármit megváltoztathatsz, és ehhez csupán egyetlen dolog kell… AZ ERŐ.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző

Fordító

Cziczelszky Judit

Sorozat

The Secret - A titok tanítóinak könyvtára

Kiadás éve

2010

Oldalszám

247