Ulrike Ascher: Mágikus lomtalanítás

Ár: 1000 Ft

Megvásárolható

Kategória:

A kevesebb több lenne – találjuk meg a helyes mértéket!
Mindenkinek van legalább egy aprócska kacatja. De amit az egyikünk gond nélkül kihajít, az a másiknak értékes lehet. Minden embernek más fogalma van a rendről.
A dugig zsúfolt terek megterhelőek, mégis nehéz megválni a megszokott kacatoktól. Ulrike Ascher kéthetes programjának mágikus gyakorlataival megtalálhatjuk a személyiségünkhöz illő rendet, utat engedhetünk az egészséges energiáknak, s az így megtisztult térben belső egyensúlyra lelhetünk.
A rengeteg ötletes, játékos gyakorlat és teszt eredményeként kedvet kapunk az azonnali változtatáshoz: rendet tehetünk a lakásunkban, lomtalaníthatunk, meggyökerezhetünk – egyszóval igazán otthon érezhetjük magunkat. Ön is kedvet kapott az otthonteremtéshez? Ez a könyv nagy segítségére lesz új élettere kialakításában vagy a régi átalakításában, rendezésében.
Sokan úgy hiszik, hogy minél többet birtokolnak, annál nagyobb biztonságban vannak. Ez önbecsapás. Az igazi spirituális ember képes elszakadni az anyagtól, a földi javaktól: a léleknek nincs szüksége lomokra. Azonban nem csak boldog szellemi lényként időzünk a földön, hanem testünk és lakhelyünk is van, amelyben fontos otthon éreznünk magunkat.
Csakis a saját döntéseinktől függ minden, egymagunk viseljük a felelősséget sorsunk alakításáért. Vegyük hát kézbe az életünket! A másik kezünkbe pedig ezt a kis könyvet, és álljunk neki közvetlen környezetünk átalakításának. De tudjuk-e egyáltalán, miféle típusú rendre vagy káoszra van valójában szükségünk? Aki erre a kérdésre nem tud spontán és egyértelműen igennel felelni, olvassa el ezt a könyvecskét, amely segít a helyes válasz megtalálásában.
A Mágikus lomtalanítás kedves, jó humorú, elgondolkodtató, mégis könnyed, olvasmányos munka, amely nem hagyja cserben, ha igazán elhatározta magát a változtatásra.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző

Fordító

Falvay Dóra

Kiadás éve

2006

Oldalszám

192