Bó Yin Rá: A szeretet könyve

Ár: 1500 Ft

Megvásárolható

Bo Yin Ra a német Joseph Anton Schneiderfranken festőművész és író lelki-szellemi neve. 1876-ban született Aschaffenburgban. 1925 óta a Lugano melletti Massagnoban (Svájc) élt, és ugyanott halt meg 1943 februárjában. Működésének súlypontja szellemi tanítói művének a megírása volt: összesen 32 könyv, továbbá 8 kiegészítő írás. Valamennyi 1919 és 1939 között jelent meg. Bo Yin Ra nem alapított felekezeti iskolát, sem a gondolkodás vagy a hit egyik új rendszerét. Kristálytiszta tanítói művében különböző nézőpontokból mutatja meg az utat, amelyen járva visszanyerhetjük saját múlhatatlan szellemiségünk tudatát. Művében az egyes ember és a közösség életproblémái is új fényben jelennek meg.
A Szeretet könyvének egy része a Názáreti Jézussal foglalkozik: A legnagyobb szereteterővel bíró férfiúval, aki valaha is élt ezen a planétán. Viszonylag rövid földi életében a Szeretet nem sejtett dimenzióit átfogó szempontok jutottak ragyogó erővel kifejezésre. Jézus élete és működése meleget árasztó tüzet gyújtott az Istentől távoli sötétségben és hidegben. E tűz fényéből minden jóakaratú ember meggyújthatja saját fényét. Aki a Szeretetben él, megtalálja Istent.
Ebben a könyvben múlhatatlan valóság nyilatkoztatja ki magát. Megtudjuk, hogy legbensőbb Énünk, de a minket körülvevő külvilág is, a Szeretet örökké működő teremtő erőiből pattan ki, mely Szeretet a létezés minden szintjén életet fakaszt. – Bo Yin Ra tanítása felülmúl minden filozófiai és vallási rendszert. Őseredeti szellemi tudás tárulkozik itt fel, és a fény újra világít a sötétségben.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző