Eli Jaxon-Bear: Gyógyulj ki gyökerestől a szenvedésből!/

Ár: 8000 Ft

Megvásárolható

Az első magyarul megjelenő Enneagram-könyv.

Az Enneagram (görögül &#039,kilenc pont&#039,) ősi tudat-térkép, olyan geometriai szimbólum, amely a szufi hagyományokban a teljesség szerkezetét jelképezte.
A hozzá kapcsolódó belső tanítás az ember kilenc fő karaktertípusát írja le, melyek a személyiség szintjénél jóval mélyebben működnek.
A modern lélektan újra felfedezte ezeket a tanokat, és új szintézis jött létre. Ennek eredménye ez a könyv is.
Nagy segítséget nyújt önmagunk és mások jobb megismerésében, teljesen új látásmódot ad, elmélyíti emberismeretünket. Segít feltárni és gyógyítani legmélyebb sérüléseinket, meglátni és feloldani az életünket korlátozó mechanikus reagálásainkat és viselkedésmódjainkat.
Legfontosabb előnye az, hogy valóban működik. Saját típusunk felismerésén át segít ráébredni életünk hamis részeire, hogy ezektől megszabadulva igazán önmagunk lehessünk.

Eli Jaxon-Bear kortárs spirituális tanító, NLP-tréner, az Enneagram avatott mestere, a Pacific Center for Sacred Studies intézet alapítója és vezetője Mauiban, a Hawaii-szigeteken. Az általa vezetett csoportok és tanfolyamok hosszú sorának tapasztalatai finomították, egyszerűsítették és mélyítették el Enneagram-tanításait.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző

Fordító

Vörös Ákos

Kiadás éve

1993

Oldalszám

240