Joe Vitale: Vonzásfaktor

Előjegyezhető

Ez a mestermű végigvezet egy könnyű, ötlépéses módszeren, amely minden bőségkulcsot a kezünkbe ad, amiről valaha álmodtunk. Szakértelmével, humorával, gyakorlati példáival és feladataival Joe Vitale bebizonyítja, hogy meggazdagodni és fejlődni valójában egyszerű dolog.
Először egy könyvtáros barátnőmtől hallottam erről a kötetről. Ő egy csöndes, érzékeny nő, aki tavaly júniusban ezt a megdöbbentő e-mailt küldtem nekem: » Vedd meg, kérd kölcsön vagy lopd el, de valahogy SZEREZD meg!« Megszereztem – és azóta sem győzök csodálkozni! Egyik legfőbb értékét a sok-sok példa adja, valamint hogy elmondja, HOGYAN teremts meg magadnak bármit, amit szeretnél.
A sikernek okvetlenül van egy spirituális összetevője is, amely nem mindig nyilvánvaló a felületes szemlélő számára. Joe Vitale ékesszólóan bemutatja, miként ismerte meg és használta fel hatékonyan, bámulatos eredménnyel ezt a titokzatos hajtóerőt, s hogyan tudják önök is könnyedén az életükhöz igazítani. Mindössze öt egyszerű lépésről van szó. A magam részéről személyesen tanúsítom a módszer eredményességét.
Joe Vitale a könyv végén gondos listát készített a felhasznált irodalomról. Sokaktól halottam, hogy már önmagában ez a lista megéri a könyv árát!
Mondhatnám, hogy ez a módszer mindent megad, amit csak szemük-szájuk kíván. Olyanokról olvasnak, majd, akik autókat és házakat teremtettek, leküzdötték a rákot, új kapcsolatra tettek szert, és még több pénzt vonzottak magukhoz. Mégis mindenekelőtt az üzleti sikerekre koncentrálok, mivel épp az üzleti élet szűkölködik leginkább a spiritualitásban. fedezzék fel a spirituális marketing csodáit, hiszen semmi sem meggyőzőbb az első kézből szerzett tapasztalatoknál.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző