Pierre Franckh: A rezonancia törvénye

Előjegyezhető

Boldog pillanatokra vágyik? Szeretne részesedni az Univerzum végtelen gazdagságából? Most eljött az idő, hogy életünk egyik legnagyobb titkát, a rezonancia törvényében rejlő rendkívüli erőt felfedezze:
Ha kívánságaink eddig nem teljesültek, ha vágyainkat nem tudtuk valóra váltani, ha bizonyos dolgok akaratunk ellenére történtek velünk, ha boldogtalanok vagyunk vagy kudarcot vallottunk, a rezonancia törvénye mindenre megoldást jelenthet. Ha megértjük ezt a törvényt, és rájövünk, hogyan használhatjuk, bármit elérhetünk!
Minden rezdülésünkkel szakadatlanul jeleket küldünk a külvilágba, s jelzéseink találkoznak mások energiáival. Szívünk egyfajta közvetítő, amely meggyőződésünket és érzelmünket kivétel nélkül elektromos és mágneses rezgésekké és hullámokká alakítja át. Gondolataink így az anyag szintjén is érzékelhetővé válnak. A rezonancia törvénye mindig és mindenhol hat, egyetlen ember, dolog vagy esemény sem állhat ellen az általunk keltett rezgéstérnek, ha harmonizál annak frekvenciájával. Ily módon mindent megváltoztathatunk az életünkben – mindegy, hogy mély, őszinte szerelemre, gyógyulásra, barátokra vagy éppen anyagi gazdagságra vágyunk.
A könyvben található gyakorlatok és történetek bemutatják, hogyan kerülhetünk hatékonyan, ugyanakkor játékos módon energetikai kapcsolatba szívünk legnagyobb vágyaival. Pierre Franckh új könyve összekötő kapocs a régi ismeretek és a legújabb tudományos felismerések között.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa
Szerző