Dr. Robert V. Gerard: Változtasd meg a DNS-ed!

Előjegyezhető

Kategória:

Feltűnően gyakran érezzük úgy, hogy irányítanak, manipulálnak bennünket.
Mentális és fizikai egészségünk túlzottan függ másoktól, holott mindenkinek magának kéne meghatározni, mit tesz tudatosan egészségéért, önnön boldogságáért. Eljött az életünkért való egyéni, személyes felelősségvállalás ideje, mielőtt a globalizmus véglet szabványosít bennünket. A markáns egyéniséggé válás alapos önismeretet, mély belátást, intelligenciát és felszabadított intuíciót igényel.
Amikor az intuíció a tudatosság (theta-állapot) egy magasabb szintjére lép, megkezdődhet az alkotás, az önépítés folyamata. Ezt kifejlesztve mindenki megváltoztathatja DNS-ét, s ezzel az életét!
A DNS nagyon boyolultnak tűnik, pedig valójában csak egyszerű cukrok és négyféle szerves bázis alkotja. De honnan tudják e molekulák, mit kell tenniük? Az életünk alapszik azon, amit ezek a molekulák meghatároznak, másolnak. De ki alkotta ezt a varázslatos kulcsot, miféle zseniális intelligiencia? Miféle algoritmus irányítja a DNS-t és bele tudunk-e avatkozni lelki módon ebbe a folyamatba? A válasz igen, megváltozott, emelkedett tudatállapotban az ember erre képes lehet!

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző

Fordító

Harkai György

Egedi-Kovács Melinda

Kiadás éve

2001

Oldalszám

135