Lisa Love: A Titkon túl

Ár: 2500 Ft

Megvásárolható

Kategória:

A Titok megjelenése óta mintha mindenki a vonzás törvényéről beszélne. A közkézen forgó elképzelés szerint a világon minden a miénk lehet, amire csak vágyunk. A vonzás törvénye azonban nem csupán a pozitív gondolkodás erejéről vagy a gyors meggazdagodás receptjéről szól. Lisa Love könyvében megmutatja, miként használhatjuk ezt a tudást spirituális módon.
Ahelyett, hogy emberi természetünk önző és kapzsi oldalát erősítenénk, ami egyre csak azt súgja: még, még, még, a szerző arra buzdít, hogy nézzünk egónk késztetései mögé, és olyan dolgokat és eseményeket vonzunk be az életünkbe, amelyek nem csupán nekünk, de másoknak is javára válnak. Olyan alapvető szellemi meglátásokat oszt meg az olvasóval, amelyek elengedhetetlenek az igazi, tartós boldogság és elégedettség megvalósításához.
A Titkon túl segít megérteni, milyen utat szánt nekünk a Szellem ebben az életben. A benne leírt rengeteg gyakorlati útmutatás és technika által megtanulhatjuk arra használni a vonzás törvényét, hogy jobban megismerjük önmagunkat és sorsunkat, s ezáltal megvalósítsunk és fenntartsunk egy igazán mély elégedettséggel járó szellemi állapotot.
Nem mindenki képes arra használni a vonzás törvényét, hogy megnyerje a lottó ötöst, vagy ő legyen a következő irigyelt híresség, de mindenki képes boldogabb és jobb emberré válni a segítségével!

Készleten

Kiadó

Kötés típusa
Szerző