Készleten | |
---|---|
Kiadó | |
Kötés típusa | |
Szerző |
Korcsmáros Pál | |
---|---|
Kiadás éve | 1958 |
Oldalszám | 268 |
F. Nagy Angéla (szerk.): Régi és új ízek
Ár: 300 Ft Kosárba teszemDu Pont teflon-nal bevont Alufix edények használati utasítása
Ár: 300 Ft Kosárba teszemKetter László: Gasztronómiánk krónikája / A magyar konyha múltja és jövője
Ár: 400 Ft Kosárba teszemKetter László: Gasztronómiánk krónikája / A magyar konyha múltja és jövője
Ár: 400 Ft Kosárba teszemÜnnepi ételek
Ár: 400 Ft Kosárba teszemRomváry Vilmos: Fűszerek parádéja
Ár: 400 Ft Kosárba teszemGold – Magyar gasztronómia
Ár: 400 Ft Kosárba teszemPeter Levene: Szerelmi serkentők
Ár: 400 Ft Kosárba teszemGold – Magyar gasztronómia
Ár: 400 Ft Kosárba teszemSzily Nóra: Receptklub magazin 2005. március
Ár: 400 Ft Kosárba teszemFüggelék a Felszolgálási ismeretek II. tankönyvhöz
Ár: 500 Ft Kosárba teszemHalász Zoltán: Mesélő szakácskönyv
Ár: 500 Ft Kosárba teszemHáziasszonyok kézikönyve
Ár: 500 Ft Kosárba teszemQuentin Crewe: Nemzetközi étlapkalauz
Ár: 500 Ft Kosárba teszemBorbély László: Forró italok
Ár: 500 Ft Kosárba teszemPeggy Brusseau: Életmentő ételek
Ár: 500 Ft Kosárba teszemRudnay: Tea a vendéglátásban
Ár: 500 Ft Kosárba teszemGulyás Judit: Otthon
Ár: 500 Ft Kosárba teszemTökéletes konyha
Ár: 500 Ft Kosárba teszemBurits Oktáv, Erdélyi Lajosné dr.: Miből? Mit? Hogyan?
Ár: 500 Ft Kosárba teszemSaláták
Ár: 500 Ft Kosárba teszemR-Dósa Éva: Hamm – táplálkozási lexikon (*H9)
Ár: 550 Ft Kosárba teszemHotel Avas Szálló Miskolc
Ár: 550 Ft Kosárba teszem