Balázs Katalin, Kiss János: A Biblia a helyes táplálkozásról

Előjegyezhető

Kategória:

Mit mond a Biblia az egészséges táplálkozásról? Mit teremtett Isten az ember legfőbb eledeléül? Lehet-e ma az Ó- és Újszövetség erre vonatkozó törvényei, tanácsai szerint alakítanunk étrendünket és konyhakultúránkat?
Több mint 400 recepttel szeretnénk segíteni a háziasszonyoknak és mindazoknak, akik fontosnak tartják egészségük megőrzését, s ehhez megbízható forrásból kívánnak ismereteket meríteni.
Könnyen beszerezhető alapanyagokból elkészíthető ételeket ajánlunk: hideg-meleg reggelik, levesek, főzelékek, feltétek, desszertek és édességek szerepelnek könyvünkben, sőt az egészséges kenyér sütésének fortélyaival is megismerkedhetnek.
Az egyre szaporodó civilizációs betegségek el kell hogy gondolkoztassanak bennünket, vajon helyesen, egészségesen élünk, táplálkozunk-e, s mi az, amin fontos volna változtatnunk, ahogyan a Bibliában olvashatjuk: Miért adtok pénzt azért, ami nem kenyér, és gyűjtött kincseteket azért, ami meg nem elégíthet? Hallgassatok rám, hogy jót egyetek… (Ésaiás könyve, 55:2) Az igazi élelem, az ember számára valóban megfelelő táplálék megtalálásában és megkedvelésében próbálunk segítséget nyújtani könyvünk bevezető tanulmányával és a receptekkel.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa
Szerző

Alcím

2., átdolgozott, bővített kiadás / Több mint 400 recepttel

Közreműködő

Reisinger János

Kiadás éve

2001

Oldalszám

160