Mit mond a Biblia az egészséges táplálkozásról? Mit teremtett Isten az ember legfőbb eledeléül? Lehet-e ma az Ó- és Újszövetség erre vonatkozó törvényei, tanácsai szerint alakítanunk étrendünket és konyhakultúránkat?
Több mint 400 recepttel szeretnénk segíteni a háziasszonyoknak és mindazoknak, akik fontosnak tartják egészségük megőrzését, s ehhez megbízható forrásból kívánnak ismereteket meríteni.
Könnyen beszerezhető alapanyagokból elkészíthető ételeket ajánlunk: hideg-meleg reggelik, levesek, főzelékek, feltétek, desszertek és édességek szerepelnek könyvünkben, sőt az egészséges kenyér sütésének fortélyaival is megismerkedhetnek.
Az egyre szaporodó civilizációs betegségek el kell hogy gondolkoztassanak bennünket, vajon helyesen, egészségesen élünk, táplálkozunk-e, s mi az, amin fontos volna változtatnunk, ahogyan a Bibliában olvashatjuk: Miért adtok pénzt azért, ami nem kenyér, és gyűjtött kincseteket azért, ami meg nem elégíthet? Hallgassatok rám, hogy jót egyetek… (Ésaiás könyve, 55:2) Az igazi élelem, az ember számára valóban megfelelő táplálék megtalálásában és megkedvelésében próbálunk segítséget nyújtani könyvünk bevezető tanulmányával és a receptekkel.
Készleten | |
---|---|
Kiadó | |
Kötés típusa | |
Szerző |
Alcím | 2., átdolgozott, bővített kiadás / Több mint 400 recepttel |
---|---|
Közreműködő | Reisinger János |
Kiadás éve | 2001 |
Oldalszám | 160 |