Mózer, Rákóczi, Schulof, Szinder, Turós, Venesz: Szakácskönyv

Ár: 3000 Ft

Megvásárolható

Kategória:

Ennek a könyvnek az a célja, hogy segítséget nyújtson a háziasszonyoknak és a magukat továbbképezni akaró szakácsoknak, amikor hosszú évtizedek óta kipróbált, jó ételleírásokat közöl a szükséges anyaghányadok pontos megjelölésével, megismertet a sütés-főzés technikájával, útbaigazításokat nyújt az étrend összeállításának fontos munkájához és sok egyéb gyakorlati tanáccsal szolgál. De nemcsak a sütés-főzés mai ismereteit kívánjuk közkinccsé tenni, hanem egyúttal igyekszünk a jövő fejlődésének útját is megjelölni.
A jó konyha egyik titka a változatosság. Életszínvonalunk emelkedésével függ össze az egyre magasabb igények kielégítése. A dolgozó nemcsak egyszerűen éhségét akarja csillapítani, hanem a gondosan elkészített, ízletes ételekben, választékos és változatos étkezésekben örömet is talál. Ezért kaptak helyet e könyv lapjain a legegyszerűbb ételektől kezdve a legválogatottabb falatokig, a különleges nemzeti ételreceptekig a legjobb ételleírások. A konyha vagy a háztartás vezetőjétől függ, hogy idejét ügyesen beosztva, az anyagi lehetőségek keretei között, egyéni ízlésének megfelelően jó és tápláló ételeket készítsen ellátottjai, szerettei számára.
Nem elegendő azonban, hogy jó ételeket készítsünk. Rendkívül fontos, hogy ízlésesen tálaljunk, mert a legfinomabb étel sem étvágygerjesztő, ha ízléstelenül tesszük az asztalra.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző