Pelle Józsefné: Főzőiskola

Előjegyezhető

Kategória:

A főzés nem boszorkányság, meg lehet, és meg is kell tanulni! Ha ismerjük a főzés-sütés alapjait, fortélyait, egyszerűbb és könnyebb lesz a munkánk, olcsó, változatos ételeket adhatunk a családunknak.
Sok éves háziasszonyi tapasztalatait szedte csokorba a szerző, hogy segítségére legyen mindazoknak, akiknek nem volt alkalmuk megtanulni főzni, vagy szívesen tanulnak valami újat. Arról írt, amire a szakácskönyvek rendszerint röviden térnek csak ki, tehát a konyhai munka megszervezéséről, a főzés új módszereiről, az alapanyagokról, a főzés alapműveleteiről. Az ételleírásoknál pedig alaprecepteket közöl, amelyek csekély változtatással más-más alapanyagból is elkészíthetők.
Ez a könyv jó barátja lesz kezdő és gyakorlott háziasszonyoknak egyaránt.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző

Gábor Éva

Kiadás éve

1982

Oldalszám

256