A főzés nem boszorkányság, meg lehet, és meg is kell tanulni! Ha ismerjük a főzés-sütés alapjait, fortélyait, egyszerűbb és könnyebb lesz a munkánk, olcsó, változatos ételeket adhatunk a családunknak.
Sok éves háziasszonyi tapasztalatait szedte csokorba a szerző, hogy segítségére legyen mindazoknak, akiknek nem volt alkalmuk megtanulni főzni, vagy szívesen tanulnak valami újat. Arról írt, amire a szakácskönyvek rendszerint röviden térnek csak ki, tehát a konyhai munka megszervezéséről, a főzés új módszereiről, az alapanyagokról, a főzés alapműveleteiről. Az ételleírásoknál pedig alaprecepteket közöl, amelyek csekély változtatással más-más alapanyagból is elkészíthetők.
Ez a könyv jó barátja lesz kezdő és gyakorlott háziasszonyoknak egyaránt.
| Készleten | |
|---|---|
| Kiadó | |
| Kötés típusa | |
| Szerző |
Gábor Éva | |
|---|---|
| Kiadás éve | 1982 |
| Oldalszám | 256 |



























