Készleten | |
---|---|
Kiadó | |
Kötés típusa | |
Szerző |
Kiadás éve | 2016 |
---|---|
Oldalszám | 183 |
Turós Emil: Húsételek és egyéb finomságok (*59*)
Ár: 300 Ft Kosárba teszemMedgyessy Zsófia (szerk.): Variációk vagdalt hússal
Ár: 300 Ft Kosárba teszemHorváth Ilona, Liptai Zoltán: Szárnyas finomságok
Ár: 300 Ft Kosárba teszemHorváth Ilona: Sertéshúsos ételek
Ár: 300 Ft Kosárba teszemPéter Jánosné, Wasztl Anna: Szárnyasételek
Ár: 400 Ft Kosárba teszemSzárnyas finomságok
Ár: 400 Ft Kosárba teszemHúsételek
Ár: 400 Ft Kosárba teszemRostonsültek
Ár: 400 Ft Kosárba teszemBozsik Valéria: Változatosan készített szárnyasok
Ár: 400 Ft Kosárba teszemFrank Júlia: Olcsó húsnak sem híg a leve
Ár: 500 Ft Kosárba teszemBozsik Valéria: 100 baromfirecept
Ár: 500 Ft Kosárba teszemBarimfihús-ételek Termover edényben
Ár: 500 Ft Kosárba teszemPéter Jánosné, Wasztl Anna: Szárnyasételek
Ár: 500 Ft Kosárba teszemUlrich Klever: Vagdalthúskülönlegességek
Ár: 500 Ft Kosárba teszemToró Elza: A 100 legjobb étel marhahúsból
Ár: 500 Ft Kosárba teszemRoston sült ínyencségek
Ár: 600 Ft Kosárba teszemBaromfihús – ételek Termover edényben
Ár: 600 Ft Kosárba teszemPelle Józsefné: A baromfi konyha abc-je
Ár: 600 Ft Kosárba teszemDr. Fövényi József, Lontay Egon: Terítéken a marhahús
Ár: 600 Ft Kosárba teszemSabine Kieslich: Egyszerűen jó – Szárnyasok
Ár: 700 Ft Kosárba teszemHalmos Monika, Gabula András: Csirkehúsos ételek
Ár: 700 Ft Kosárba teszemUnger Károly: Baromfiból télen-nyáron
Ár: 750 Ft Kosárba teszemFrank Júlia: Szárnyasparádé
Ár: 800 Ft Kosárba teszem