Cornelia Schinharl: Wok – vegetáriánus ételek

Ár: 700 Ft

Megvásárolható

TARTALOM:

Receptmutató 2
Apró finomságok 4
Nassoláshoz vagy étvágygerjesztőnek
A wok kiválasztása 4
Főzés az asztalnál 5
A wok tisztítása, ápolása 5
Tartozékok 5
Receptek 6
A zöldség mint főfogás 16
Ilyen sokoldalúak a zöldségek
Az első lépés az aprítás 16
Így főzzünk! 16
Ideális főzési módok: rázogatva kevergetés, olajban sütés, gőzölés 17
A megfelelő zsiradék 17
Mindent nyersen tegyünk a wokba? 17
Receptek 18
Tofu, tojás és sajt 34
Mindig más és más módon készítsük
A tofu egyre változatosabb 34
A tojásvásárlás bizalmi kérdés 35
Az ételek fűszerezése 35
Receptek 36
Tészta és rizs 46
Kóstoljuk meg a számtalan ázsiai tésztát és rizst!
Ázsiai tészták 46
A tészták helyes előkészítése 47
Rizs és egyéb gabonafélék 47
Receptek 48
Recept- és tárgymutató 62
Impresszum 62

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző