Bacsa Katie: Our ​story by Katie / Így leszünk mi szupercsajok

Ár: 1500 Ft

Megvásárolható

Kategória:

A ​tini korosztálynak szóló inspirációs- és motivációs könyv, önsegítő, önfejlesztő tartalommal.

A könyvben bemutatott story-k és a feladatok a pozitív jövőképre, egészséges önismeretre, a félelmek tudatos kezelésére irányítják az olykor zavaros lelkű tinik figyelmét/gondolkodását. A fejlesztés fő eszköze a személyes erősségek, tehetségek kiaknázásának lehetőségei és az érzelmek beazonosításának képessége. A leírt történetek szereplői valós személyek, megélt élethelyzetekkel, amelyek kapcsán a saját életükre formálható megoldási szemléleteket is kapnak a kezükbe a fiatal olvasók.

A könyvhöz, interaktív jellegénél fogva olyan online csatornák tartoznak, melyek kiegészítik a tartalmat, valamint még aktívabb cselekvésre buzdítják a fejlődni vágyó tiniket.

Katie 16 éve foglalkozik a tini korosztállyal, akiknek lelki és fizikai kiegyensúlyozottságáért tesz boldogan, nap mint nap. Z-generációs tinimentorként bensőséges, bizalmi kapcsolatot alakít ki a hozzá forduló kamaszokkal, s ebben a különleges, személyes térben mentoráltjai izgalmas élmények alapján, intenzíven fejlődnek az önbizalom, a célorientáltság és az érzelmi intelligencia terén.

Katie munkája során olyan állomáshoz érkezett, amikor úgy érezte, fontos lenne tapasztalataival, tanult és sajátos módszereinek keverékével szélesebb körben megtalálni a tiniket – azokat is, akikkel személyes kapcsolatot nehezen tud teremteni. Így született meg a könyv gondolata, melynek most minden betűjét örömmel adjuk tovább.

A könyvet és a hozzá tartozó médiatartalmat Katie 6 szuper tinédzser csajszival együtt készítette. Ők, az alkotói csapat aktív tagjaként kreatív ötleteikkel, kutatásaikkal, személyes véleményükkel segítették a tartalom összeállítását, szívvel-lélekkel.Bacsa Katie

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző