Nicholas Edwards: Egy bátor kiskutya kalandjai I-IV.

Előjegyezhető

Kategória:

A hős kutyakölyök
Még kölyökkutya volt, amikor magára maradt. Télvíz idején, fedél nélkül. Minden vágya volt, hogy enni és inni tudjon, és egy meleg helyre találjon, ahol meghúzódhat. Mindezt egyedül kellett megtalálnia, csak saját magára számíthatott.
De vajon ki mentette meg a fuldokló kisfiút, ki találta volna meg a vak kislány pénztárcáját és ki menekített ki egy családot az égő házból? Lehetséges, hogy az elveszett kölyökkutya?

A mentőakció
Kölyökkutyaként, gazdátlanul kóborolva az utcákon Rudolf egyszer már átvészelte a kemény New England-i telet. A jószívű kutyusra azonban újabb megpróbáltatások várnak. Rajongva szeretett kis gazdáival, Gregoryval és Patriciával Vermontba repülnek Steve bácsikájuk repülőgépén, amikor a White-hegység felett szállva lezuhannak. Mindenki túléli a balesetet, de a hófödte hegycsúcsok fogságában rekednek élelem és menedék nélkül. Ráadásul Patricia és Steve bácsi megsérültek.
Rudolfra vár a feladat, hogy megmentse őket. Képes lesz-e gazdáit épségben hazavezetni a hegyekből karácsony idején, a legkeményebb télben?

A menekülés
A kocsi ajtaja becsapódott. Jóformán felocsúdni sem volt ideje, és Rudolf egy idegen autóban száguldott az államhatár felé. Nem tudta, hová viszik – ő csak menekülni akart elrablóitól. Amikor azonban végre sikerült megszöknie, a hatalmas, ismeretlen városban, New Yorkban találta magát. Vajon visszatalál-e a gazdáihoz, a Callahan családhoz karácsonyra?

A hóvihar
Közeledett a karácsony, Rudolf otthona biztonságában boldogan készülődött az ünnepekre gazdáival együtt. Akkor még senki sem sejtette, hogy pusztító hóvihar fenyegeti városukat.
Kisvártatva az emberek fűtés és víz nélkül maradtak, elvágva a külvilágtól. Kidőlt fák és villanyvezetékek, csúszós, lefagyott utak veszélyeztették a városka lakóinak biztonságát.
Rudolf élete eddigi legnagyobb kihívásával állt szemben. Vajon meg tudja-e menteni a számára oly fontos emberek életét?

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző