Dr. Pénzes Bethen: Kétéltűek, hüllők a lakásban

Ár: 400 Ft

Megvásárolható

Kategória:

A kétéltűekről, hüllőkről viszonylag kevés magyar nyelvű cikk, tanulmány, könyv stb. jelent meg. Így a terraristák sokszor csak saját tapasztalataikra, kollégáik megfigyeléseire, és a nehezen hozzáférhető, idegen nyelven írt szakirodalomra támaszkodhatnak. A terraristák száma pedig egyre nő.
Hiányt pótol tehát a méltán népszerű szerző könyve, amely a legújabb terrarisztikai eredmények alapján mutatja be a lakásban tartható, gondozható legelterjedtebb kétéltű- és hüllőfajokat. Ismerteti terráriumukat, valamint azokat a tartási, ápolási, egészségvédelmi feltételeket, amelyek nélkülözhetetlenek e fajok tartásához.
A könyv főszereplőinek óriási előnyük a legtöbb hobbiállattal szemben, hogy mivel lassú az anyagcseréjük, ritkán táplálkoznak, így néhány napig, esetleg egy-két hétig is minden káros következmény nélkül kibírják a nélkülözést. Ezért nyugodtan magukra hagyhatók, ha netán szabadságra, üdülni megyünk. Persze ez nem jelenti azrt, hogy ez a nélkülözés rendszeresíthető lenne.
Ha megfogadják a szerző tanácsait beszerzett kedvenceik hosszú ideig gyönyörködtetik Önöket, esetleg szaporodásukkal is megörvendeztetik gazdáikat.
A szemléletes 52 ábra és 10 kép hasznos kiegészítői a mondanivalónak.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző