Lottóvariációk az 5-ös és a 6-os lottóhoz

Előjegyezhető

Több mint 33 éve – 1957 óta – lottóznak az emberek Magyarországon, s szinte ugyanilyen idős az igény a lottóvariációkra is. 1958-ban már sor került az első variációs füzet kiadására.
Időközben bevezetésre került a “6 a 45”-ből rendszerű lottójáték és ez újabb variációs gyűjtemény kiadását tette szükségessé, s most legutóbb, hogy megjelent hazánkban az Austria Lotto is – amely szintén “6 a 45”-ből rendszerű -, ugrásszerűen megnőtt a kereslet a 6 számos variációkra. Ezért, mivel a “Lottóvariációk” c. kiadványunk 255 ötszámos variációt tartalmazó 2. bővített és átdolgozott kiadása már huzamosabb ideje hiánycikknek számít, úgy gondoltuk, hogy az új kiadást, a füzet 3. kiadását 6 számos variációkkal bővítve adjuk fogadóink kezébe. Megjegyezzük, hogy valamennyi 6 számos variáció minimumgaranciás és az egyes variációk alatt lévő találati táblázat szerinti minimális találatot biztosítja.
Reméljük, hogy e kiadványban szereplő variációk jól szolgálják majd a szisztematikus játék iránti igény kielégítését és megfelelő választékot nyújt mind az 5-ös, mind a 6-os lottójátékhoz.
A variációk válogatását, szerkesztését és tartalmi helyességének ellenőrzését a legnagyobb gondossággal végeztük el, de azokért anyagi felelősséget nem vállalunk.

TARTALOM:

Bevezetés 5
A variációs lottójáték 7
A variációk alkalmazási módja 8
Összefoglaló táblázat az 5-ös lottóvariációkhoz 9
Összefoglaló táblázat a 6-os lottóvariációkhoz 15
Teljes variációk az 5-ös lottóhoz 17
Minimumgaranciás variációk az 5-ös lottóhoz 25
Fix számos variációk az 5-ös lottóhoz 111
Favorizált számos variációk az 5-ös lottóhoz 149
Minimumgaranciás variációk a 6-os lottóhoz 199

Készleten
Kiadó

Kötés típusa

Szerző