Dávid Sándor: Száguldó cirkusz 2003

Ár: 2500 Ft

Megvásárolható

Kategória:

Vitathatatlan, hogy az utóbbi néhány esztendő legizgalmasabb szezonját tudhatja a háta mögött a Formula-1. Hiába szerezte meg immár sorozatban ötödször a végső győzelmet a Ferrari, és lett utolérhetetlen hatszoros világbajnok Michael Schumacher, 2003 minden egyes futama majd annyi izgalmat hozott, mint a sokat átkozott tavalyi év – egészében.
A 16 nagydíj történéseiről még sokat fogunk beszélni, de hogy ne csak az emlékezetünkben kelljen kutatni, amikor szóba kerül Räikkönen első győzelme, az őrült brazil verseny, a Williams monacói feltámadása, a forró német futam, vagy Alonso Magyar GP-je, a Formula magazin kiadója ismét elkészítette Önöknek a Száguldó cirkusz szezonösszefoglaló albumot.
Az események magyarázatait az ország egyetlen F1-es szaklapjának munkatársai, Dávid Sándor és Joó Gábor készítették el, a különleges képek pedig a világ legjobb sportfotósainak munkái. A csapatok részletes bemutatói, a legnagyobb ígéretekről szóló portrék, és az egy eddig még soha sehol nem publikált F1-es lexikon kiadónk ajándéka.
A kötethez Baumgartner Zsolt, az első magyar F1-es versenyző írt előszót.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző

Sorozat

Száguldó cirkusz

Oldalszám

191