Nagy János: Hogyan válasszak sportágat?

Ár: 1000 Ft

Megvásárolható

Kategória:

Kikhez szól ez a könyv?
Szülőkhöz, gyerekekhez, idősebbekhez – mindenkihez, aki szeretne tartalmas időtöltésre találni maga vagy mások számára.
Magyarországon évtizedek óta nem készült hasonló felépítésű, színes, képekkel illusztrált, a sportág kiválasztásának személyes szempontjait összefoglaló sportszakkönyv. Az ismertebb, hagyományos sportágak mellett újabb, korábban ismeretlen sportágak váltak elérhetővé, egyesületek, klubok nyíltak mindenfelé.
Ez a mű valójában útikönyv. Ahogy az idegenbe vágyó is olvashat más tájak szépségeiről, veszélyeiről, különlegességeiről, könyvünk abban segíti a mozogni, kikapcsolódni vágyót, hogy a sportok egyre bővülő palettájáról kedvére kiválaszthassa, milyen úton induljon, milyen kalandra vállalkozzon.
Lapozzuk át ezt a könyvet, ki-ki találja meg a neki tetsző sportágat, mérje fel a képességeit, mekkora és milyen gyakori terhelést tudna elviselni, milyen lehetőségei vannak, és vágjon bele a neki tetsző(k)be.
A fiataloknak szóló különleges üzenetünk: Válassz ki egy sportot, ami tetszik és ami elérhető. Aztán fogd karon a szüleidet vagy a haverokat, és irány az uszoda, az edzőterem, a pálya. Menj, nézz körül, mi folyik ott!
Figyeld meg, hogyan csinálják a többiek, húzz sportcsukát, állj be egy kicsit, próbálgasd az alapokat, dobd, üsd, rúgd el azt a labdát, emeld meg azt a súlyt, vesd be magad a medencébe, aztán szállj ki kékre fagyott ajkakkal, ess el, kelj fel, mozogj, ugorj, fuss és fáradj el! Esetleg szerezz egy sebtapaszt a térdedre.
Mindenképp élvezni fogod. Amikor este hazatérsz, már világosabb elképzelésed lesz arról, amit előtte itt olvastál. Ha pedig még mindig nem találtad meg. amit kerestél – csak lapozz egyet, és kezdd újra az egészet!
Ne feledd, amikor végre rábukkansz a számodra leginkább vonzó, hozzád leginkább illő sportra, valahogy önmagadat is meg fogod találni. Úgyhogy a tét nagy – de közben remekül fogsz szórakozni.
Mi mindent megtettünk, hogy így legyen.
Sok sikert!
A szerkesztők

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző

Kiadás éve

2011

Oldalszám

767