Kristin Hannah: Titkok tava

Ár: 800 Ft

Megvásárolható

Kategória:

Annie Colwater férje most jelentette be, hogy egy másik nőt szeret. Húsz évvel ezelőtt, amikor Annie tizenkilenc évesen hozzáment Blake-hez, azt hitte, megfogta az Isten lábát. Egy sivár, fakitermelésből élő kisvárosban nőtt fel, édesanya nélkül, akit egy autóbalesetben nagyon korán elveszített. Az apja sohasem ösztönözte arra, hogy legyenek vágyai és álmai, hanem amikor úgy vélte, akkor biztosítja a lányának a legjobb jövőt, ha lehetőséget ad neki egy ígéretes karrier előtt álló fiúval megismerkedni, aki majd természetesen feleségül veszi.
Amikor Annie először hagyta el a családi fészket, hihetetlenül magányosnak érezte magát. Stanford nem egy kisvárosi munkás lányának való hely volt. Ott döbbent rá, hogy szegény és iskolázatlan családból származik. Csak az apja iránti szeretet miatt maradt abban a hatalmas, rideg és barátságtalan iskolában.
Két lábon járó sebzett magány volt, s az egyetlen dolog, amivel betölthette a lelkében tátongó űrt, az a gondoskodás volt. Amikor megismerte Blake-et, elhalmozta a fiút a benne felgyülemlett vágyakozással és szeretettel.
Feladott mindent, önmagát, az álmait – zokszó nélkül… Az élete és a lelke egybeolvadt a férfiéval, napról napra, döntésről döntésre. Hosszú éveken át igaz szerelemnek hitte a megszokásnak és a vonzalomnak ezt a keverékét. Azt gondolta, hogy a szeretet, amelyet a férjének ad, pontosan a tükörképe annak, amit Blake érez iránta, s most pedig egyik pillanatról a másikra hirtelen egyedül maradt. Mert vak volt.
Megtanulta, hogy az élet nem mindig igazságos, és a szeretet olykor összetörheti az ember szívét. S ami a legfontosabb: semmi sem lehet rosszabb annál, mint az, ha a szeretett férfi elhagy.
Annie ösztöneire hallgatva visszamenekül szülővárosába, ahol találkozik első szerelmével, Nick Delacroix-val, aki nemrégiben veszítette el a feleségét, s képtelen szót érteni hallgatásba merült lányával. Hárman együtt kezdenek el gyógyulni. És amikor Annie már azt hiszi, hogy a sorstól kapott még egy utolsó esélyt a boldogságra, az élete ismét fenekestül felfordul, s olyan döntés elé kényszerül, amelyet egyetlen szerelmes asszonynak sem könnyű meghoznia…
Vajon sikerül-e megtalálnia önmagát, a régi Annie Bourne-t?
E regény egy asszony története, de mindenkihez szól. Bárkihez, akinek valaha is volt bátorsága választani aközött, amiről álmodott, és aközött, ami osztályrészéül jutott…

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző