Verena Wermuth: A tiltott nő

Előjegyezhető

Kategória:

Verena, a csinos és fiatal svájci nő egy angliai nyelvtanfolyamon ismerkedik meg Hálid bin Szultán ar-Rásiddal, és azonnal beleszeret a tüzes pillantású arab srácba, aki a tanfolyam végeztével visszautazik Amerikába. Egy végzetszerű dubai nyaraláson azonban ismét találkoznak, és újult erővel lobban lángra szerelmük. Verena csak ekkor tudja meg, hogy a férfi nagy tekintélyű sejk, az emirátus egyik leggazdagabb családjának sarja.
Kezdetét veszi egy tizenkét éven át tartó viharos szerelem, amelyben Hálid szembeszáll családja akaratával, a társadalom elvárásaival és a hagyományok kényszerítő erejével, hogy megtartsa élete szerelmét, de vajon feladja-e mindazt, amit a sors kegyeltjeként kaphatna: pénzt, sikert, üzleti birodalmat?
Verena Wermuth személyes hangú és szívbe markoló története igazi bestseller lett, amely német nyelvterületen 36 héten át vezette a sikerlistákat. A több országban is hihetetlenül népszerű könyv egy olyan nő őszinte vallomása, aki a szerelem oltárán áldozott, majd megjárta a poklok poklát. Története valós, igéző, eredeti.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző