• Minden termék
  • Kortárs
  • Fehér József: Könyörtelen szerelem

Fehér József: Könyörtelen szerelem

Ár: 750 Ft

Megvásárolható

Kategória:

„- Mondják már meg, mi bajuk van velem!
– Valóban kíváncsi rá? – szegezte nekem a kérdést a fiatal Balla törzszászlós.
– Azzal, hogy belekezdett ebbe a kis magánakciójába, a fejetetejére állított mindent. Elhiheti, hogy volt nekünk e nélkül is éppen elég bajunk. Most nyomozhatunk még ebben az ügyben is és vigyázhatunk magára. Mi a fészkes fenének kellett ebbe magának beleavatkoznia? Ezt az ügyet már rég lezárták. S ha nem vette volna észre, azzal, hogy belenyúlt, önkéntelenül is elindított egy lavinát.
– Legalább kiderül az igazság – vágtam közbe naivan. – Kinek az igazsága? Zsáky Istváné? Tódor Zsuzsáé? Jeney Károlyé? Vagy Liftes Gáboré? – fúrta belém a tekintetét Turda nyomozó. (Közben azt figyelte, mit szólok hozzá, hogy ismeri az érintetteket.)
– S egyáltalán: kinek jó ez? Felelősöket keresnek, vádaskodni akarnak? Bármit is tudnak meg, Zsáky Istvánt már úgy sem lehet visszahozni vele az élők sorába.
– Ezzel mi is tisztában vagyunk – ismertem el. – Nem akarunk mi felelőssé tenni senkit. Azt szeretnénk megtudni, miért lett elege ennek a tehetséges, sokoldalú embernek az életből, aki a barátunk és az osztálytársunk volt.” Vajon kiderül-e az igazság? Kiderülhet-e, hogy milyen okok vezettek Zsáky István öngyilkosságához egy olyan kisvárosban, ahol a nagy összefonódás miatt az emberek félnek kimondani az igazságot? Tóth Bence nyomozóriportert azonban nem lehet megfélemlíteni – se fenyegetéssel, se bántalmazással. Végére jár az ügynek. Tartson vele nyomozó-körútjára, és megtudhatja, hogy kik húzódnak meg a háttérben, kik az igazi bűnösök.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző