Dezső András: Fedősztori

Előjegyezhető

Egy fiatal magyar srác, aki kalandvágyból lett a CIA ügynöke, és súlyos árat fizetett érte. Egy karrierista magyar diplomata, akit a sértődöttség vezérelt. A hetvenes években kezdődő két, egykor szigorúan titkos dokumentumok alapján rekonstruált kémtörténet csupán egy szelete Dezső András Fedősztori dm könyvének, amelyben a szerző a titkosszolgálatok rejtélyes és mítoszoktól övezett világába vezeti be az olvasót.
A 2021-ben Joseph Pulitzer-emlékdíjjal kitüntetett újságíró, a Maffiózók mackónadrágban és a Magyar kóla című bestsellerek szerzője harmadik könyvében sok más mellett Magyarországon dek-koló terroristákról, rettegett csecsen emberrablókkal tárgyaló magyar titkosszolgákról, nagykövetségek titkairól, kettős életre kiképzett hírszerzőkről, fantomszemélyiségekről és trükkös játszmákról ír. Csupa olyan történetről, amelyben nem minden az, aminek látszik. Ahol az emberek legtöbbször beáldozható bábuk egy sakktáblán,
A Fedősztori nemcsak azoknak az olvasóknak szolgálhat újdonsággal, akiknek a hírszerzők, kémek, ügynökök világa ismeretlen, hanem azoknak is, akik sokat tudnak erről a területről – akár úgy is, hogy egy-egy történeten keresztül magukra ismernek.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző