Udo Ulfkotte: Határtalan bűnözés

Ár: 2000 Ft

Megvásárolható

Udo Ulfkotte utolsó figyelmeztetése
,Valakinek végre meg kell mondania az embereknek az igazságot!
A 2017-ben tragikus hirtelenséggel elhunyt német szerző a Határtalan bűnözés című könyvének bővített kiadásán dolgozott. Halála előtt néhány héttel egy interjúban arról számolt be, hogy a hatóságok mindent megtesznek azért, hogy megakadályozzák a mű megjelenését, amelyben többek között a németországi migránsok által nők és gyermekek ellen elkövetett erőszakról írt.
„A kiadóm úgy döntött, hogy nem Németországban nyomtatja ki a könyvet, hanem külföldön, én sem tudom pontosan, hogy hol. Nem akarják, hogy az ügyészség a publikálás előtt elkobozza a példányokat. Valós veszélye van azonban annak, hogy a könyv megjelenése után letartóztatnak a német hatóságok, mert nem engedelmeskedtem az ügyészi felszólításnak, hogy kövessem Angéla Merkel »Willkommenskultur« programját. A Facebookról és a digitális médiából bármikor nyomtalanul eltüntethetnek, de ezt a könyvet kinyomtatják, így marad belőle példány bizonyítékként. Ha bíróság elé állítanak, felolvasom az egész könyvet, és bebizonyítok minden egyes esetet. Megkérdezem a bíróságtól és az ügyészségtől, hogy tessék megmondani, miért állok itt, ha a tényeket írtam le? (Udo Ulfkotte)
A Határtalan bűnözés mégis megjelent, de a szerzője ezt már nem érhette meg. Udo Ulfkotte magyarul megjelent sikerkönyvei: Megvásárolt újságírók, Menekültipar

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző

Kiadás éve

2018

Oldalszám

336