• Minden termék
  • Egyéb
  • P. C. Wren: A kígyó és a kard

P. C. Wren: A kígyó és a kard

Ár: 400 Ft

Megvásárolható

Kategória:

A szerző a Kék Csillag trilógia és A szahara császára után ezúttal Indiába helyezi izgalmas, titokzatos és fordulatos történetét.
Damocles de Warrene ősi család sarja. Biztos jövő, gyors karrier vár rá. De átok ül rajta születése pillanatától. Életének sorsdöntő fordulatainál végzetszerűen és valóságos formában megjelenik a Kígyó, az ősi ellenség, amely édesanyja halálát okozta és amelynek láttán rémséges, titokzatos félelem, iszonyat fogja el.
Az árván maradt fiú nagyapja angliai kastélyába kerül. Itt ismerkedik meg a hűséges, mellette mindig kitartó Lucille-lel, és talál rá a család ősi kardjára. Úgy tűnik, sorsa nyugvópontra jut, de egy napon ismét megjelenik a Kígyó és vele az iszonyat, a görcsös roham és önkívület. Nagyapja gyávának véli és elűzi a kastélyból. Álnéven közlegény lesz egy Indiába készülő lovasezredben.
A zord, rideg katonai környezetben irtózatos és emberfeletti megpróbáltatások sora éri és újra megjelenik a Kígyó is, méghozzá roppant különös, bizarr körülmények között. A pohár csordultig telt, az örökös idegkimerültségben élő Dam végzetesen elveszti fejét… Otthagyja a hadsereget és Lucille-lel is szakítva nekiindul a sivatagnak…
Sikerül-e legyőznie a rajta ülő átkot? E borzalmas próbatétel lenyűgöző története az új Wreen-kötetünk.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző