Sándor Dénes: 101 levél a gruppenszexről

Ár: 800 Ft

Megvásárolható

Kategória:

Sajnos csak egyszer volt alkalmam két gyönyörű nővel egyszerre csinálni az erotika minden formáját, de ezt soha sem fogom elfelejteni, és remélem még összejön valami ezen a téren.
Szép lassan kezdtük, fokozatosan adtunk bele egyre több megvalósított fantáziát, ahogy az ember belemerül elfelejt minden bút-bánatot, elmerül a gyönyör tengerében, az illatok és lábak összekeverednek, a testek vonaglanak, egyszerre nem egy, hanem két gyönyörű női test gyűrűzik az ember körül, a kéj olyan iszonyatos erővel tör az emberre, mintha áramütés érné.
Az én tapasztalatom az, hogy a gyönyör összegződik, minél több ember csinálja, annál nagyobb az élvezet. Én azt ajánlom a betegesen féltékeny feleségeknek, hogy menjenek el férjük szeretőjéhez és csinálják hármasban, meglátják: a gyűlölet gyönyörré fog átváltozni. Így visszaszerezhetik férjüket és ráadásul a nemi életükben is jó irányban változás lesz. Más dolog a gyönyör és más a szerelem, a férfi rengeteg nőnek tud kielégülést okozni és nem szerelmes belé. A hangszeren sem jó mindig egy dúrban játszani, ki kell próbálni a variációkat…

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző