Bridget Jennys: Segítség! Férjhez mentem!

Ár: 500 Ft

Megvásárolható

Kategória:

Bridget Jennys magyar származású írónő, aki Budapest vonzáskörzetében éli mindennapjait.
Segítség! Férjhez mentem! című regényében három barátnője sorsát, párkapcsolati életképeit gyúrta egybe. Kötetében a főszereplő – Éva – szemével láttatva, hogy korábban a fővárosi cosmo-szingli életben, a klubok világában barátnőivel férfiakra vadászó lány élete miként alakul, amikor sok év után rátalál a FÉRFIRE, az Igazira. Hogyan változnak a mindennapjai, amikor elköltözik a védő családi fészekből a FÉRFIHEZ, és élettárs lesz belőle, akinek bevásárolni, mosni, piacra járnia kell, amikor korábban a kelkáposztát még főzelék formában se.
A humorral bőségesen fűszerezett, sajátos női világlátással megírt történet szól a háziasszonnyá cseperedésről, a férj férjjé alakításáról és további sok minden másról, ami férfi és, ami nő.
Szól arról is, hogy Éva miként viszi véghez magának kijelölt ötéves tervét, amely szerint 30 éves korára feleség lesz, annak ellenére, hogy Igazija (Feri) ennek még a gondolatát se.
Éva bevállalja a házassági szerződést, átél egy terhességmegszakítást, és sikeresen megmagyarázza Ferinek, hogy végső soron miért is jó a kutya a lakásban. De, hogy milyen rögös út vezet megismerkedésüktől az oltárig, ahol Feri egyáltalán kimondja-e a boldogító igent, amely által Isten szent színe előtt is egy pár lesz belőlük, akik életüket összekötik egy életre, mindez kiderül a kötetből. Mint ahogy az is, hogy mi a jó a Pókemberben, és miért nem unalmas a hegymenetben erőlködő, fancsali képet vágó és villámokat szóró MacLeod-ot nézni a tévében, akinek közvetlen közelében biztosítékok csapódnak ki és lámpák robbannak szét.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző