John Merlin: A szexfarm kancái és szukái

Ár: 500 Ft

Megvásárolható

Kategória:

…Catalina eldobta az izgatóeszközt, Felicita háta mögé térdelt, s amint ajka végigfutott a szűz lány gerince mentén, Felicita sikolya belefulladt a szájába hatoló hatalmas falatba…
Aztán Catalina arca egészen mélyre merült, két keze széthúzta a lány popóját, miközben a bugyit az összekötözött térdekig tolta le…
Catalina nyelve csak a fenekét érhette el kis szolgájának, de ez is elég volt. Phil gyönyörből fölszakadó, rekedt férfiordítása, Catalina gyönyörű vonaglásból kiáramló búgása, elfojtott nyögése összekeveredett Felicita első olyan kéjes sikolyával, amit egy férfi közelsége, jelenléte okozott.
Nem bírta tovább, kitolta nyelvével, kiköpte magából Philt, fenekét hátrafeszítette, úrnője tolakvó arcához nyomta. Fejét hátravetette. S akkor, éppen akkor vált Phil fölápolt férfitagja buzgó gejzírré, s lövellte rá drága permetét a szűz szőke pihés nyakára, feléje szögeződő állára.
Felicita ösztönösen kinyújtotta a nyelvét, és életében először ízlelte meg a fanyar, csodálatos, mindenhez hasonlított, de semmire sem hasonlító kocsonyát, amit úgy hívnak: férfi.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző