Arthur Hailey: Hotel

Ár: 300 Ft

Megvásárolható

Kategória:

McDermott hitetlenkedő tekintetet vetett rá: – Lám, pedig azt hittem, maga mindent tud.
Christine csakugyan majdnem mindent tudott. Személyi titkárnője lévén Warren Trentnek, a legnagyobb New Orleans-i szálló lobbanékony és kiszámíthatatlan tulajdonosának ismerte a szálló belső titkait csakúgy, mint az összes köznapi ügyeit. Tudta például azt is, hogy Peter, akit egy-két hónapja neveztek ki igazgatóhelyettesnek, jószerint egymaga vezeti ezt az élénk forgalmú, nagy szállodát, bár a bére korántsem fejedelmi, és a hatalma is korlátozott. Christine ennek az okával is tisztában volt, ismerte a Szigorúan bizalmas feliratú dossziét, amelyben Peter McDermott magánéletéről volt megírva egy és más.
– Hogy értsem azt, hogy tótágast áll a ház? – kérdezte.
McDermott elnagyolt, már-már csúnyának is mondható arcvonásai derűs vigyorba torzultak: – A tizedik emeletről valami szexorgia miatt panaszkodtak, a nyolcadikról azt állítja a croydoni hercegnő, hogy a herceget megsértette egy szobapincér, az 1439-esben valaki rémségesen nyöszörög, az éjszakás menedzserem betegszabadságon, a két beosztott házi detektívnek egyéb dolga van.
A tótágast álló hotel a New Orleans-i St. Gregory: az amerikai Arthur Hailey A repülőtér, a Bankemberek és az Autóváros után ezúttal a hotelszakma rejtélyeibe avatja be olvasóit egy fordulatos történet keretében, amelyben eldől, hogy megőrzi-e nemes szakmai hagyományait, patinás arculatát a St. Gregory, vagy az embertelenül uniformizált modern, O*$*Keefe-féle szállodahálózat martalékává lesz.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző