Barbara Delinsky: Februári vihar

Ár: 900 Ft

Megvásárolható

Kategória:

Delinsky története egy festői New England-i kisvárosban játszódik a juharcsapolási szezon idején. A feszes meseszövésű, lebilincselő elbeszélés a közösségi összetartás, a barátság és a megváltó erejű szerelem értékét hirdeti.
Heather Malone a legutóbbi tizennégy évben Lake Henryben talált otthonra, ott él egy özvegyember, Micah Smith oldalán. Amikor az FBI őrizetbe veszi azzal a váddal, hogy egy Kaliforniában elkövetett emberölés után megszökött a felelősségre vonás elől, a város döbbent hitetlenkedéssel fogadja a hírt. Ám amikor a Heatherhöz legközelebb állók visszagondolnak, ráeszmélnek, hogy korábbi életéről gyakorlatilag semmit sem tudnak. Poppy Blake Heather legjobb barátnője. Születésétől fogva Lake Henry-i lakos, mindkét lábára megbénult egy motorosszán-balesetben, amelyben az udvarlója meghalt. Azóta keményen dolgozik, hogy újjáalakítsa életét. Az elszántan önállóságra törekvő nő nem hagyja, hogy mozgáskorlátozottsága elfojtsa a szellemét. Ám a múlt hibái miatt bűntudata a jelenlegi rokkantságánál is inkább akadályozza abban, hogy olyan jövőt találjon, amelyben férj és család is helyet kap.
Griffin Hughes író eredetileg egy Poppy nővérét, Lily Blake-et érintő országos horderejű sajtótudósítás kedvéért utazott Lake Henrybe, Poppy iránti vonzalma csábítja vissza a városba. Egy elejtett megjegyzése azonban Heather nyomára vezeti FBI-ügynök bátyját. Hogy ezt jóvátegye, meg kell fejtenie Heather múltjának rejtélyét.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző

Fordító

Komáromy Dániel

Kiadás éve

2005

Oldalszám

516