Kristóf Attila: Egy év a konok zsarukkal

Ár: 600 Ft

Megvásárolható

Kategória:

Torda Tamásné irodai alkalmazott a Budai Filmlaboratóriumban ebéd után megissza egy üveg tonik megmaradt felét, majd még aznap meghal, iszonyú kínok között. Ki ölte meg, miért? Semmiért? Mókából?!
Egy budapesti, XIV. kerületi ház előtt egy barna bőrű, arabnak látszó férfi holttestét találják meg. Gyilkosság történt, az orvosi vizsgálat szerint kegyetlen, feltehetőleg bosszúálló. Ki ölte meg ezt az idegent, akinek feltűnő jegye a nem éppen világvárosian elegáns öltözékéhez tartozó aranycipő? De még inkább: kik körében mozgott, milyen céllal tartózkodott Magyarországon az áldozat, tartózkodtak itt a barátai és gyilkosai, és milyen turisztikai-idegenforgalmi-alvilági környezetben, a valutázás és a prostitúció milyen hazai közegében töltötték napjaikat?
Egy idős asszonyt ismeretlen tettes agyonver egy IX. kerületi házban. Még aznap éjjel egy vén csavargót agyonvertek, szintén a IX. kerületben. Még aznap egy VI. kerületi házban női holttest zuhan ki egy szekrényből, torkát dikiccsel vágta el a tettes. Az íróriporter konok zsarui egyszerre három gyilkosság ügyében is nyomoznak, mind a hármat földerítik.
Öt izgalmas – és korántsem tanulság nélkül való – ténykrimivel folytatja az író azt a sorozatát, amelyet 1986-ban kezdett meg, Konok zsaruk – hiszékeny gyilkosok című, sikeres kötetével.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző