Michael Palmer: Halálos fogyókúra

Előjegyezhető

Kategória:

Dr. Sarah Baldwin a Bostoni Központi Kórház egyik legjobb szülész-nőgyógyásza, aki a Távol-Keleten alternatív gyógymódokat is tanult.
Egy nap, vajúdás közben, váratlanul és megállíthatatlanul vérezni kezd egyik páciense. A magzat meghal, és a fiatalasszony életét is csak a doktornő gyors és szokatlan beavatkozása menti meg. Ám Sarah dicsősége nem tart sokáig. Kiderül, hogy nemrégiben két másik fiatalasszony vérzett el szülés közben. Az okot senki sem tudja. Csak annyit, hogy mint a hárman Sarah terhességi gyógyfű-keverékét szedték.
A doktornőnek előbb arra kell rádöbbennie, hogy valaki meg akarja semmisíteni a karrierjét, a szakmai hitelét. Később rájön, hogy ennyi nem elég. Meg akarják semmisíteni őt magát is.
A kórházi környezetben játszódó történet egy félelmetes és mesteri orvosi összeesküvés részleteiben avatja be az olvasót.
A harcban ketten állnak csak Sarah mellett. Egy tapasztalatlan ám annál jóképűbb ügyvéd, meg egy Rosa nevű asszony, a Közegészségügyi Intézetből. Ki kell deríteniük, bűnös-e Sarah. Mert ha nem, akkor terhes asszonyok tucatjainak életét fenyegeti veszély.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző

Fordító

Vas Júlia

Kiadás éve

1994

Oldalszám

462