Révész Gy. István: Az izgága bébi

Ár: 500 Ft

Megvásárolható

Kategória:

Kedves olvasó, készülj föl rá: ebben a detektívregényben keresve sem találhatsz gyilkosságot, banditát, de még csak detektívet sem. Haláleset persze akad, bűnügy is, no meg két belügyi tiszt is megteszi a hagyományos főfelügyelő helyett. De mennyire!
Ugyanarról van itt szó, mint Hirosimában, Nagaszakiban volt. Atomról, sugárzásról. Csak kicsiben. Egy nagyobbacska disznóbőr táskában. (És sajna – szerzővel együtt esküszünk rá! – a történet magva igaz: itt történt Budapesten.)
A hihetetlennek tetsző bonyoldalmat egy bébi izgága viselkedése indítja el. Elárulhatjuk: a bébi nem hónapos csecsemő, ó nem, korántsem…
S ha már árulkodunk, azt is megjegyezhetjük, hogy a szerző, Révész Gy. István nem először fogott tollat azért, hogy a bűnügyi regény műfajába ártsa magát. A felszabadulás előtt tucatnyi sikeres detektívregényt írt, csak éppen nem a saját nevén, hanem hangzatos – angol – álneveket. Ideje, hogy regény, szaríta, dráma után ebben a műfajban is bemutatkozzék saját nevén. E történet egy atomtudós, két belügyes tiszt meg egy HKI-villanyszerelő okoznak egymásnak roppant kellemetlenségeket, az olvasónak pedig mulatságos és sok-sok művészien adagolt izgalmat.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző