• Minden termék
  • Krimi
  • Linda Taylor: A halál nőnemű?

Linda Taylor: A halál nőnemű?

Ár: 1200 Ft

Megvásárolható

Kategória:

Linda Taylor huszadik bűnügyi regénye: A halál nőnemű? – a hipnózis, az észvesztő szerelem, a féltékenység és pénzéhség hátborzongató szövevénye.
Sinus felügyelő, a gyilkossági csoport vezetője, és munkatársa kapcsolatba kerül két öngyilkossággal. Ám az elkövetések helyszíne, módja, és a halálba menekülők által kiállított, nagy összegű biankó csekk felkelti a gyanakvásukat. A családok sem hiszik, hogy szerettük öngyilkos lett, ami nem csoda, hiszen önkezűség esetén a biztosítók nem fizetnek. Blood őrmesternek feltűnik egy mondat, amely mindkét levélben megegyezik. Ha két idegen, különböző helyen és időben olyan búcsúlevelet ír, amelyben azonos szavak szerepelnek, és inkább végrendeletnek tűnnek, az enyhén szólva furcsa, – és a gyanakvásra okot adó egyezések egyre csak szaporodnak.
Féltékenység! Elrontott házasság! Orránál fogva vezethető férj! Mindenre elszánt, – csodálatos gyönyöröket nyújtó férfi, aki az imádott asszony birtoklásáért semmitől sem riad vissza! Csupa, csupa vacogtató titok! S ahogy megszokhattuk, a regény végéről a tripla csavar sem marad el.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző