Borsa Brown: Gyalázat és hit 1.

Ár: 3200 Ft

Megvásárolható

Kategória:

Részlet:
Érzem, hogy itt a hajnal. Orromban az illata, bőrömön a nedves szele Elmosolyodom: a széna, a hajnali harmat és a tegnapi kaszálék keveredéséből felcsapódó, mások által kellemetlennek tartott szag ez, amit én nagyon is kedvelek.
Az ablakom nyitva van, szinte hallom a függöny lebegését, amitől kiráz a hideg. A szellő végigszalad a lábamon, a karjaimra kúszik, a melleim közé férkőzve jár táncot, ismét mosolyra fakaszt.
Ébreszt a drága hajnalom.
Július van, itt Sarasotában ez a legmelegebb hónap. Az ablakok éjszaka is nyitva vannak, próbáljuk a fából készült házunkat lehűteni. A fák lombjai suttognak. Sötétben ijesztőek, de napközben óvó árnyékkal takarják az épületet.
Hallom a falépcsőkön a lábak tompa dübörgését, anya közelít. Testemre húzom a vékony vásznat, amit még képes vagyok ebben a melegben elviselni magamon. Nem szeretném, ha anya észrevenné, hogy meztelenül alszom. Nyílik a szemem, érzékelem, hogy még szinte sötét van. Az ajtón anya dugja be a fejét, a kezében lévő petróleumlámpát maga elé nyújtja. Találkozik a pillantásunk, elmosolyodik. Sosem kell keltenie.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző

Sorozat

Gyalázat

Kiadás éve

2018

Oldalszám

571