Catherine Barry: Jack háza

Ár: 500 Ft

Megvásárolható

Kategória:

A tizenhat éves Jacqueline (becenevén Jack) számára igencsak kiábrándító élmény szüzesssége elvesztése. Jó tíz év elteltével – amikor már egyedülálló anyaként neveli gyermekét, van egy ócska lakása és egy még ócskább állása – a régi szép idők zenéit hallgatva még mindig egykori lovagjáról, Mattról álmodozik, mintha csak megállt volna az idő.
Nem csoda hát, hogy amikor karácsony előtt pár nappal összefut élete első szerelmével, úgy érzi, a sors rendelte így. Bár Matt már nős, és két gyermeke is van, Jack úgy gondolja, ha erőt vesz magán, lead pár kilót, és kevesebbet iszik, bármimegtörténhet.
Jack enged Matt noszogatásának, és jelentkezik egy esti kurzusra, amire a férfi is járni fog. A döntés új mederbe tereli életét, csakhogy az események egészen más fordulatot vesznek, mint amire számított…
Az egyszer kacagtatóan vidám, máskor szívfacsaróan szomorú regényben nyomon követhetjük, miként alakul Jack sorsa miután megtapasztalja az igazság pillanatát. A lány az önsajnálat csapdáját kikerülve, kedves humorral meséli el az olvasóknak mély érzésekkel átszőtt, feledhetetlen történetét.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző